PUBLICITAT

El Congrés de Fires del 2020 serà a la Seu

La capital de l’Alt Urgell espera que signifiqui un impuls per l’economia

Per El Periòdic

Els ponents del Congrés de Fires a l'edició de 2019.
Els ponents del Congrés de Fires a l'edició de 2019. | AJUNTAMENT LA SEU D\'URGELL

La Seu d’Urgell acollirà el mes de novembre de l’any que ve el 27è Congrés de Fires de Catalunya. Així ho va anunciar ahir la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC) en l’acte de cloenda de l’edició d’aquest any, que durant dos dies va tenir a la ciutat de Sabadell com a seu.

La ciutat del Vallés Occidental va gaudir de l’acte de referència del món firal i punt de trobada per a l’intercanvi de coneixement d’aquest sector. La Seu d’Urgell rep un congrés on hi participen promotors, públics i privats, així com proveïdors de serveis vinculats tots amb l’organització de certàmens firals.

En aquest sentit, l’alcalde urgellenc, Jordi Fàbrega, va rebre ahir el relleu en el tancament del 26è Congrés, al qual també hi van assistir diverses figures del territori, com les tècniques de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

Segons van comentar ahir a RàdioSeu, la trobada de la FEFIC vol ser un espai d’intercanvi de coneixements, idees i formació per als organitzadors públics i privats de les fires catalanes. A més, per la ciutat significa un gran pas endavant en matèria de creixement econòmic.

La FEFIC va manifestar ahir  una especial rellevància a les accions que contribueixen de forma directa a la formació de professionals que treballen i dirigeixen les fires de Catalunya. Dins els serveis que dóna també hi ha l’assessorament, la difusió dels certàmens firals, els avantatges en contractacions col·lectives, la informació sobre normatives i subvencions, i la interlocució davant les administracions públiques. 

El 27è Congrés de Fires de Catalunya comptarà amb la col·laboració de la Direcció General de Comerç del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunyarra així com de les diferents diputacions catalanes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT