PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El VPC vol mantenir les opcions d’ascens

Els tricolor s’enfronten a l’Olympique Montredonnais, un rival directe en la lluita per pujar de categoria

Per Anna Ribas

El VPC en un duel anterior.
El VPC en un duel anterior. | MARICEL BLANCH

Un debut somiat. El VPC va assolir l’ascens a Honor el curs passat i després de vuit jornades es troba en una posició privilegiada. Ara mateix, els tricolor són quarts a la classificació i optarien a les fases d’ascens. Per a aconseguir-ho, hauran de continuar fent un bon paper a la lliga, i això passa per guanyar demà a les 15.00 hores l’Olympique Montredonnais. Un duel per al qual l’equip tindrà disponibles quasi tots els jugadors. 

«Tenim ganes de fer un bon partit, sabem que serà difícil perquè és un perseguidor directe nostre i no tenim marge d’error si volem quedar-nos amb aquesta posició i optar al capdamunt de la classificació», exposava el tècnic Jonathan Xepi Garcia. «Estem contents d’estar en una nova divisió i que les coses surtin bé», va comentar, tot i això, es va mostrar crític i va apuntar que «l’últim partit va ser el pitjor que hem fet fins ara. És molt recent i hi ha coses a modificar per treure’ns el mal regust de la derrota», afegia.

La jornada passada, els del Principat es van enfrontar al Maureilhan Montady i van perdre per 10-5. «Va ser dur perquè jugàvem contra un rival que en teoria era assequible i ens vam trobar amb una derrota, per la mínima, però una derrota. Crec que no vam estar al nivell al qual podem arribar i crec que això ens motivarà per sortir amb ganes de fer-ho molt bé, i més jugant a casa», destacava el tècnic.

Quant a aquestes errades a perfilar, va indicar que «una és l’efectivitat. La setmana passada vam tenir moltes opcions de puntuar i no ho vam fer per errors d’últim moment. Crec que estem molt bé defensivament, però hem de millorar l’atac i, sobretot, la línia de tres quarts que, per al meu gust, és massa lenta».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT