PUBLICITAT

Andorra la Vella

Terceravia busca agilitzar els tràmits a la capital

Carrera aposta per la digitalització de les dependències comunals

Per Adrià Esteban

El candidat número dos de terceravia, Jaume Carrera.
El candidat número dos de terceravia, Jaume Carrera. | Adrià Esteban

El candidat número dos de terceravia, Jaume Carrera, va posar en valor ahir «el temps del ciutadà» a l’hora d’acudir a dependències comunals per realitzar qualsevol tipus de gestió que no l’impliqui «ni patir ni esperar». Per aquesta raó, una de les prioritats que es va marcar la seva candidatura és «agilitzar els tràmits per esdevenir un comú de futur». «Estem al segle XXI i s’ha d’informatitzar molt més tots els tràmits i digitalitzar-los», va considerar l’aspirant a cònsol menor, qui va demanar potenciar «al màxim» els tràmits online, així com també la signatura digital. 

De totes maneres, Carrera va remarcar que la «reestructuració» no implicarà «que haguem de posar gent al carrer». En aquest sentit, el candidat de terceravia va recordar que «els tràmits de paper a molta gent no se li pot demanar de fer-ho digitalment perquè no tothom és capaç». En qualsevol cas, el candidat de terceravia sí que va matisar que el procés de digitalització requerirà també una formació pel funcionariat.

D’altra banda, Carrera va exposar que tenen la voluntat de «desubicar» alguns dels Serveis de Tràmits que s’efectuen al comú per tal de traslladar-lo a les noves instal·lacions de la plaça Lídia Armengol, atès que a l’espai actual «no s’hi cap». «Hem d’aportar solucions sense tenir entrebancs ni esperar molt temps amb la resolució dels tràmits», va afirmar l’aspirant a cònsol menor. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT