PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Set ferits en un accident a la via N-260 a la Seu

Es va produir una topada entre dos turismes i un camió de gasoil al quilòmetre 224 ahir a les quatre de la tarda

Per El Periòdic

La carretera N-260 al seu pas pel terme municipal de la Seu d’Urgell.
La carretera N-260 al seu pas pel terme municipal de la Seu d’Urgell. | RàdioSeu (Google Maps)

Set persones van patir ferides de diversa consideració en un accident a la carretera N-260 dins del terme municipal de la Seu d’Urgell, ahir. Segons RàdioSeu, el sinistre es va produir per una topada entre dos turismes i un camió que transportava gasoil. 

Segons va informar el Servei Català de Trànsit, els fets van tenir lloc poc abans de les quatre de la tarda al quilòmetre 224 de l’Eix Pirinenc, a l’entrada est de la Seu, a prop del municipi d’Alàs. Per causes que es desconeixen, es va produir un xoc entre els tres vehicles. El camió no va patir cap vessament de gasoil, però set dels ocupants dels cotxes i del camió resultar ferits, tots ells amb pronòstic «menys greu».

Cinc persones van ser traslladades amb helicòpter del SEM a l’Hospital Arnau de Vilanova, a Lleida, mentre que les altres dues van ser portades amb ambulància al Sant Hospital de la Seu. A causa de l’accident es va haver de tancar provisionalment l’N-260. Posteriorment, es va donar pas alternatiu, una situació que es va mantenir al llarg de la tarda. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT