PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La FAF assegura que hi ha igualtat entre els equips

Remarca que l’Enfaf femení i els equips masculins reben el mateix tracte

Per Miquel López-Egea

L’Enfaf femení durant aquesta temporada.
L’Enfaf femení durant aquesta temporada. | FAF

Després de les dures crítiques de la capitana de l’Enfaf, Míriam Tizón, fetes a EL PERIÒDIC en les quals es mostrava molt enfadada per la gestió que va fer la Federació Andorrana de Futbol (FAF) amb la suspensió del partit contra l’AEM i sobre la situació que viu l’equip, l’entitat va manifestar «la seva sorpresa davant les seves protestes».

En aquest sentit, va voler remarcar que «les jugadores de l’Enfaf, de qualsevol categoria, incloses les de futbol sala, reben el mateix tracte que els equips masculins, ja sigui pel que fa a equipaments, entrenaments, desplaçament i tot el que calgui perquè puguin jugar amb les màximes comoditats». Així mateix, van insistir amb el fet que quan es juga com a local, retransmeten el partit per FAF TV Live. 
A més, van aclarir que es van ajornar tots els partits que els equips de l’Enfaf havien de jugar com a locals perquè «si no es té 100% garantit, no es vol fer desplaçar els equips visitants ni els àrbitres, ja que això comporta una despresa de temps i de diners que els pot resultar innecessària». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT