PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Derrota de Vicky Jiménez en el debut en individual

Perd contra Federica di Sarra

Per Miquel López-Egea

Vicky Jiménez juga a Amiens, ahir.
Vicky Jiménez juga a Amiens, ahir. | J. J.

La jove tenista andorrana, Vicky Jiménez, no va poder superar la primera ronda de l’Open Internacional femení d’Amiens (França) del circuit femení i, per tant, va perdre el seu primer partit individual com a professional. Ho va fer contra l’experimentada jugadora italiana, Federica di Sarra, per 6-3 i 6-2.

En aquest sentit, el seu pare i entrenador, Joan Jiménez, va explicar que «el partit ha estat més lluitat del que sembla el resultat» i va remarcar que la rival «és una jugadora veterana que fa molts anys que competeix, ha marcat els temps del partit i potser en els moments importants no hem estat bé, però no he vist a la Vicky malament, encara que no hem sabut gestionar aquests moments».

Així i tot, va subratllar que «ens hem d’agafar el partit com que s’ha d’aprendre en l’àmbit professional». «No li han sortit les coses com volíem i la rival ha estat encertada, ha sabut llegir el duel molt bé», reiterava, tot recordant que «el tenis va dia a dia» i que «guanyar és molt difícil». «Venim a aprendre, a gestionar els moments i a plantejar els partits», assegurava. «Té nivell per jugar però potser falta una mica d’experiència», afegia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT