PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra buscarà superar la fase en la seva estrena a la e-Euro

Roca i Martín debuten en un torneig que se celebrarà dilluns a l’Illa Carlemany

Per Miquel López-Egea

La selecció al Pro Evolution Soccer.
La selecció al Pro Evolution Soccer. | FAF

Aquest dilluns es disputaran els partits d’anada de la e-Euro, l’Eurocopa d’esports electrònics organitzada per la UEFA, en la qual hi participa la Federació Andorrana de Futbol (FAF). 

En aquest sentit, Robert Roca i Adam Martín debutaran a partir de les 17.00 hores a l’Illa Carlemany. «Em fa molta il·lusió», assegurava Roca i destacava que «vull demostrar que Andorra vol entrar fort al món dels esports electrònics». Així, «servirà per agafar experiència», encara que l’objectiu és aconseguir ser vencedors del grup, per superar la fase. Els segons classificats juguen la repesca, de manera que els equips buscaran la final de Londres del mes de juny.

Els combinats seran igualats, de manera que tots els conjunts que hi prenguin part, tindran les mateixes característiques i, per tant, només els aspectes físics marcaran la diferència. Els rivals a batre per part dels membres de la selecció del Principat són les Illes Fèroe, Gal·les, Ucraïna, Itàlia i Montenegro. Els partits es disputen amb el videojoc Pro Evolution Soccer.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT