PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra no aconsegueix superar la primera ronda de l’e-Euro

Roca i Martín es classifiquen en penúltima posició i buscaran millorar el 30 de març

Per Miquel López-Egea

Aláez anota contra Itàlia en l’eTournament.
Aláez anota contra Itàlia en l’eTournament. | e-Euro

La selecció d’esports electrònics, formada per Robert Roca i Adam Martín, va disputar ahir els partits d’anada de l’e-Euro, l’Eurocopa d’esports electrònics organitzada per la UEFA que es disputa amb el Pro Evolution Soccer, però no van poder classificar-se per disputar la fase final que s’ha de disputar el mes de juny a Londres si la crisi sanitària generada pel Covid-19 ho permet, després d’aconseguir acabar en cinquena i penúltima posició, per davant de Gal·les, després de sumar tres punts, és a dir, una victòria i quatre derrotes. Montenegro es va classificar com a primera de grup, amb autoritat i Itàlia va quedar segona. La segona ronda es disputarà el 30 de març. La competició es va celebrar amb combinats que tenien les mateixes característiques. 

La jornada d’ahir va començar amb una dura derrota per 11 a 1 contra Montenegro, de manera que Andorra va perdre el primer duel per 0 a 5 i el segon per 7 a 1.

 En el següent enfrontament, contra les Illes Fèroe, Andorra no va poder vèncer i va perdre 3 a 1, encara que aquests van ser més ajustats. En el partit d’anada, Andorra va perdre per 0 a 1 mentre que a la tornada ho va fer per 2 a 1. La victòria va arribar en el tercer enfrontament de la jornada, quan els tricolor va donar una lliçó a Gal·les, imposant-ser per 3 a 2, guanyant el primer matx per 0 a 2 mentre que en el segon, els tricolor van perdre per 1 a 2. 

En el penúltim matx de la jornada, el conjunt del Principat no va poder amb Ucraïna i va perdre el primer partit per 4 a 1 i el segon per 1 a 2, sent el resultat total de 2 a 6. Finalment, en el darrer de la jornada, contra Itàlia, Andorra va perdre el primer enfrontament per 0 a 1 mentre que en el segon, tampoc va poder fer i es va veure superada per 1 a 6. En aquest sentit, Martín va explicar que «els primers partits amb les Illes Fèroe he jugat bé però he tingut mala sort amb el gol». «Amb Ucraïna he jugat molt malament, avui no ha estat el dia, espero que el 30 sigui millor», afegia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT