PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La WTA suspèn tot el calendari pel coronavirus fins el 3 de maig

Vicky Jiménez s’enfronta a una llarga aturada d’entrenaments i competicions

Per Miquel López-Egea

33 Vicky Jiménez competeix a Amiens.
33 Vicky Jiménez competeix a Amiens. | J. J.

La WTA, el circuit professional femení, va emetre un comunicat en el qual va anunciar la suspensió de tres noves cites al calendari femení que s’havien de disputar al mes d’abril, fet que afecta els plans de la jove tenista andorrana Vicky Jiménez, que ha vist el seu entrenament totalment aturat. Per tant, l’entitat va suspendre els tornejos que s’havien de disputar a Stuttgart, del 20 al 26 d’abril; d’Istanbul, del 20 al 26 del mateix mes; i de Praga, del 27 al 2 de maig. En aquest sentit, l’entitat va prendre la decisió seguint les passes de l’Associació de Tenistes Professionals (ATP), que va suspendre les competicions fins al mateix dia, quan ha de començar la gira europea de terra batuda. «Ho lamentem per tot als nostres seguidors fidels, jugadores, patrocinadors i tots aquells que donen suport al tenis professional femení», van indicar des de l’entitat.

El pare i entrenador de la tenista, Joan Jiménez, va explicar que «la decisió ens afecta de ple». «Estem sense entrenar i no podem sortir a córrer, ho estem fent a tot a casa», remarcava i destacava que «tot això és molt complicat» perquè «tot està aturat, però tots estem igual». «Hem de veure com evoluciona», va subratllar. 

Cal recordar que Vicky Jiménez va fer el seu debut en el circuit professional al torneig d’Amiens però va caure a les primeres rondes. La prova va ser suspesa a causa del Covid-19.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT