PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘Retorn’ de la Segona B

Els tricolor i els blaugrana s’enfronten al quatre en ratlla a Twitter

Per Miquel López-Egea

El partit virtual entre l’FC Andorra i el Barça B.
El partit virtual entre l’FC Andorra i el Barça B. | @fcandorra

L’FC Andorra va tornar a jugar ahir. I ho va fer sumant un empat contra l’FC Barcelona B. Però el duel només es va celebrar a les xarxes socials, a través d’una partida de quatre en ratlla celebrat entre els dos clubs a Twitter, que va ser narrat com si es tractés d’un partit real. D’aquesta manera, els dos conjunts van voler fer una acció especial en el dia en què l’Andorra hauria d’haver rebut al Barça B a Prada de Moles si la lliga estigués en ple funcionament. Així, els seguidors tricolor i blaugrana, almenys, van poder passar una estona divertida. 

Per tant, va ser un duel equilibrat. A la primera part, ningú va ser capaç d’anotar, encara que, els dos conjunts «es van concentrar per la banda dreta» mentre «el Barça B volia tenir el domini de la possessió i tenir controlada la zona vertical i horitzontal», amb els dos equips «intentant buscar més camins per aconseguir el gol». Tot i això, passats els primers 45 minuts, ningú va ser capaç de fer ratlla-gol, de manera que el descans va servir perquè «els jugadors aprofitin per anar a rentar-se les mans», una mesura higiènica molt recomanable durant aquests dies. 

La segona part va ser molt més emocionant i va començar «amb una bona jugada per banda esquerra dels tricolor» mentre el Barça «sortia des del darrere controlant el joc i buscant la diagonal». El primer gol-ratlla va ser de l’Andorra: «Una entrada de Sidibé que remata Forgas al fons de la xarxa». Així, els del Principat van seguir dominant fins que al minut 70, Monchu va fer el gol-ratlla de l’empat. 

Deu minuts després, els blaugrana van aconseguir tornar a anotar, en aquest cas, va ser «de Ronald Araujo a la sortida d’un córner». Malgrat això, els del Principat van decidir «concentrar el seu joc a la frontal per crear de perill», de manera que al minut 95 va ser «Iker Goujón qui la va definir després d’una passada en profunditat de Martí Riverola». El resultat va ser d’empat a 2. A l’espera de gaudir del partit ben aviat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT