PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra suma set punts i acaba en cinquena posició

Els del Principat sumen una nova victòria contra Gal·les en la segona ronda

Per Miquel López-Egea

La selecció celebra un gol contra Itàlia, ahir.
La selecció celebra un gol contra Itàlia, ahir. | e-Euro

La selecció d’esports electrònics, formada per Robert Roca i Adam Wilkshare Martín, va acabar l’e-Euro amb cinquena posició del grup H, havent sumat un total de set punts entre les dues rondes. El campió del grup va ser Itàlia amb 23 punts. Els del Principat, ahir, van vèncer a Gal·les i van empatar contra el conjunt italià. 

En els dos primers partits de la jornada, Montenegro va superar a Andorra per 3-0 i 0-4 de manera que el resultat global va ser de 0 a 7. En els dos següents enfrontaments les coses van anar millor per al conjunt del Principat però, tot i això, no es va poder endur la victòria contra les Illes Fèroe perquè tot i que els tricolor de Roca van vèncer el primer duel per 2-0, en el segon, van perdre per 5-2, de manera que el global va ser de 4-5, i, per tant, no van poder sumar els tres punts. 

Va ser en el següent matx, quan els del Principat van tornar a sumar, precisament contra Gal·les, rival que també van superar en la primera ronda del torneig. En aquest sentit, Wilkshare va ser capaç d’imposar-se amb un contundent 5-2 i 1-4, aconseguint un global de 9-3. El penúltim duel de la jornada, contra Ucraïna, Andorra va perdre el primer matx per 0-4 i el segon per 6-1, sumant un global d’1-10. En el darrer enfrontament de la jornada, contra Itàlia, Andorra va empatar a 1 el primer i el segon duel, sumant un global de 2-2. 

FC Andorra-Nàstic

Per un altre costat, en el torneig virtual de FIFA de clubs de la Segona Divisió B, l’FC Andorra d’Adrià Vilanova va quedar emparellat en els vuitens de final amb el Nàstic de Tarragona de Pol Ballesteros. El partit es disputa avui a les 21.00 hores. L’objectiu de la iniciativa és fer una recaptació en la lluita contra la Covid-19. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT