PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Campionat d’Europa s’ajorna pel coronavirus

L’Andorra HC podria evitar el descens als despatxos si no es torna a competir

Per Miquel López-Egea

La selecció competeix en el darrer Europeu.
La selecció competeix en el darrer Europeu. | Marzia Cattini

El Comitè Organitzador de l’Eurohockey, la World Skate Europe RinkHockey i la Federació Francesa de Roller i Skateboard van anunciar ahir l’ajornament del Campionat d’Europa que s’havia de disputar del 18 al 25 de juliol a la Roche Sur Yon, a França. En aquest sentit, la competició es va decidir ajornar un any a causa de la pandèmia generada per la Covid-19, de manera que la competició se celebrarà l’any 2021. Aquesta és una mala notícia per Andorra, ja que Miquel Umbert, que va ser nomenat seleccionador absolut, havia de debutar en aquesta competició, en la qual compartia el grup B amb Espanya, Portugal, Itàlia, França i Suïssa. 

En aquesta línia, l’internacional Arnau Solé va comentar que «la decisió era d’esperar perquè si totes les competicions s’ajornaven, aquesta també». «Tindrem un any per preparar-ho i entrenar més», va aclarir. 

Suspensió total

La Reial Federació Espanyola de Patinatge (RFEP) va reiterar ahir «la suspensió de totes les especialitats de patinatge fins que les autoritats competents del Govern d’Espanya i de l’Administració General de l’Estat considerin que es poden reprendre». Aquesta decisió afecta l’Andorra HC, que milita a Primera Catalana. Tot i això, la Federació Catalana de Patinatge ja havia anunciat fa uns dies que les competicions se suspenien «sine die fins que no es donin les condicions sanitàries per reprendre-les». Ara, l’Andorra, que és últim a la lliga, es podria veure beneficiat d’una possible suspensió definitiva de la competició, ja que podria evitar el descens als despatxos. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT