L’empat de l’Atlètic deixa els altres dos equips escaldencs al capdavant

Per Vicente Pallarés

Una jugada del partit entre l’Inter i el Carroi.
Una jugada del partit entre l’Inter i el Carroi. | FAF

L’Inter d’Escaldes es va fer ahir encara més líder després de fer els deures contra el CE Carroi, imposant-se per 2-0 amb gols de Genís Soldevila i De Nova. El Pistoler va rematar de cap una centrada a l’equador de la primera part arribant des d’enrere i sorprenent la defensa rival. Seguidament, Ezzejjari va fer l’empat des dels 11 metres, però l’àrbitre va manar repetir el penal i la pilota no va entrar dos cops. Només quatre minuts després del primer gol i amb un possible empat pel mig, el central que va arribar al conjunt blau-i-negre aquest mercat d’hivern, va fer el segon.

La UE Engordany va donar una exhibició (5-0) contra la Penya, que en cap moment va poder competir pels tres punts contra el nou segon classificat. Abans de la mitja hora de joc, va caure el primer del matí a la Massana per mitjà d’Amath i Lafont, de cap, va fer el segon abans del descans. A la segona meitat, el màxim golejador de la competició domèstica, Guillaume López, va anotar el tercer, mentre que Oliveira i Aaron Sánchez van sentenciar contra el conjunt encarnat. Així doncs, l’Engordany es posa segon amb 20 punts, tres menys que l’Inter i un per davant de l’Atlètic Escaldes, el tercer classificat, que va deixar escapar ahir la segona plaça.

Els homes de Luis Blanco no van poder passar de l’empat contra una lluitadora UE Sant Julià, que ara és cinquena amb 15 punts, a quatre dels escaldencs. Jaime Grondona va avançar l’Atlètic en el minut 22, però a la represa, Bubacar, que ja acumula vuit dianes, va posar el definitiu 1-1, que no serveix ni a uns ni als altres, però que deixa els lauredians amb moltes opcions de lluitar per la quarta plaça, que ocupa l’FC Santa Coloma.

Els d’Albert Jorquera van guanyar ahir el derbi contra la UE Santa Coloma per la mínima (1-0) amb un solitari gol de Juanma Torres quan faltaven 20 minuts. El duel colomenc va ser igualat fins al final.