PUBLICITAT

‘Dona i Joventut’, guanyador del Blanquerna

El projecte que van realitzar uns alumnes de l'escola andorrana de batxillerat

Per El Periòdic

Imatge de l’entrega del premi.
Imatge de l’entrega del premi. | Govern d\'Andorra

El projecte de Participació Acció i Servei (PAS) Dona i joventut de l’escola andorrana de batxillerat va rebre el passat dimecres a Barcelona el premi Blanquerna Impulsa. Cal subratllar que el jurat de la universitat va valorar molt positivament aquest projecte «pel seu compromís amb la lluita contra la discriminació i la violència envers la dona» i, molt especialment, «l’aprenentatge en valors que hi ha en aquest projecte, així com la creativitat, la diversitat en el treball i, sobretot, el treball en equip».

Un equip de quatre alumnes i les docents, Laia Ferré i Pilar Rabassa, van rebre el guardó de mans de Josep Maria Carbonell, degà de la facultat de comunicació i relacions internacionals de Blanquerna, i van agrair-lo en nom dels alumnes i tutors que hi van participar. 

Els premis Blanquerna Impulsa, amb el patrocini de diverses entitats i empreses, volen sensibilitzar sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), entre els quals hi ha la igualtat de gènere i premien centres de Catalunya, Balears i Andorra. En el cas de la jornada Dona i Joventut, cal recordar que va tenir l’octubre de 2019 al Prat del Roure, i va aplegar múltiples activitats com xerrades, sessions esportives, exposicions, taules rodones i tallers

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT