PUBLICITAT

L’Institut de Música celebra el festival de final de curs

L’acte es va desglossar en dues sessions i va comptar amb prop de 200 alumnes

Per El Periòdic

Una alumna de l’Institut de Música.
Una alumna de l’Institut de Música. | ANA / M. F.

L’auditori del Centre de congressos d’Andorra la Vella va acollir el passat dijous a la tarda el festival de final de curs de l’Institut de Música, un recital que, com altres activitats, es va haver d’adaptar a les restriccions de la pandèmia. Així doncs, el concert es va dividir en dues sessions; una primera, a les 18.00 hores, i una segona, a les 20.00 hores, on en total van prendre part uns 200 intèrprets (un centenar en cada sessió).

D’aquesta forma, en el festival van participar els alumnes de Llenguatge Musical amb unes actuacions de percussió corporal i d’orquestra de corda, d’orquestra de guitarres i la banda de vent de l’Institut de Música. Per altra part, també van actuar dos conjunts de pianos, dos solistes de piano, dos acordions, un alumne de saxo, un altre de clarinet i un duo de guitarra i saxo. 

Cal remarcar que enguany, a la gala no van intervenir els alumnes més petits de l’escola (és a dir, els de Sensibilització Musical i primer cicle de Grau Elemental), ja que a final de maig ja van oferir a les famílies els respectius concerts en format digital. A més, en les dues sessions del recital només es va permetre l’accés als familiars convivents dels alumnes, que hi van accedir mitjançant cita prèvia. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT