PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Millores al rec del Solà a partir del mes de setembre

Els túnels del pont Pla i el de la Pedrera són els dos trams que es repararan

Per El Periòdic

Imatge del rec del Solà.
Imatge del rec del Solà. | ANA/M.F.

El Comú d’Andorra la Vella durà a terme a partir del 13 de setembre, i durant sis setmanes, els treballs de reparació de dos trams del rec del Solà, compresos entre els túnels del pont Pla i el de la Pedrera. Es tracta d’unes obres que la corporació tenia previstes i que responen a la necessitat d’actuar davant el descalç de la solera d’aquestes dues zones que són bastant freqüentades pels turistes i ciutadans del Principat. Els treballs tindran un cost de 29.838 euros i els durà a terme la constructora Purroy.

El comú va convocar el concurs el passat mes de juliol amb la intenció que els treballs es poguessin adjudicar durant l’estiu i l’inici fos a principis de setembre. D’aquesta manera, es volia evitar el període de l’any en què el rec té una major afluència i alhora aprofitar encara el bon temps per fer les millores previstes.

Cal recordar que en cinc anys, és a dir, entre el 2016 i el 2021, el Comú d’Andorra la Vella ha invertit més de 900.000 euros en els recs del Solà i de l’Obac. Entre les intervencions que es duen a terme n’hi ha de planificades i d’altres que responen a la necessitat de fer reparacions urgents.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT