PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Mountain Trashers convoca una recollida de brossa

La neteja tindrà lloc demà a les 16.00 hores al berenador de la Comella

Per Laia Bautista

Camí de l’Estany de Querol.
Camí de l’Estany de Querol. | Instagram/Mountain Trashers Andorra

El grup de Mountain Trashers va informar durant aquesta setmana per les seves xarxes socials que organitzaran una nova recollida de brossa demà a les 16.00 hores al berenador de la Comella. El punt de sortida serà des del mateix pàrquing de la zona, Pel que fa a la ruta, aquesta començarà pel berenador cap al mirador i acabarà als camins de la urbanització de la zona residencial.

Segons va informar una de les representants de la iniciativa, Marta Muñoz, aquesta vegada no comptaran amb la col·laboració dels comuns per al material de neteja, fet pel qual anima els voluntaris que per aquesta ocasió portin les seves bosses i guants. Tot i això, va assegurar que els membres del grup també en duran.
Pel que fa als voluntaris, Muñoz va informar que esperen un total de 10 participants per a pentinar tot el territori marcat. Avui dia ja s’han inscrit cinc persones.

Tanmateix, la representant va afegir que «la gent participa més pel xat de whatsapp obert, que a l’hora d’inscriure’s per a fer les sortides» i desitja que la situació millori després de les vacances d’estiu. Així,  actualment tenen un total de 66 voluntaris a l’aplicació de missatgeria.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT