PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Mountain Trashers recull tota mena de deixalles a la Comella

Les taules dels berenadors són el lloc on els voluntaris van trobar més brutícia

Per Laia Bautista

Els voluntaris de la recollida.
Els voluntaris de la recollida. | mountain trashers andorra

El grup Mountain Trashers va organitzar ahir una recollida de brossa a la Comella que va començar a les 16.30 hores, uns 30 minuts més tard de l’hora prevista, i va cloure a les 18.30 hores. A l’acte de neteja de l’entorn van assistir un total de set persones, segons va informar una de les representants del grup de Mountain Trashers, Marta Muñoz.

Les deixalles que més van trobar al llarg de les dues hores de recol·lecta van ser burilles, paper d’alumini i elements de decoració per a celebracions com coberts de plàstic, papers, confetis i globus. En la mateixa línia també van trobar llaunes de cervesa i ampolles de begudes alcohòliques, elements habituals de les seves recollides pròximes a les zones urbanes. Muñoz va destacar que la presència de totes aquestes restes de brossa «estaven focalitzades a cada taula», fet que va agilitzar la recollida de deixalles als berenadors de la Comella. Altres restes poc usuals que també van trobar per l’entorn van ser un panell de metall corroït, unes canonades d’aigua i un pal d’escombra.

Pel que fa a les zones que van pentinar només van poder treballar en la neteja del berenador, perquè quan van descobrir la quantitat de deixalles que hi ha acumulades al mirador de la Comella, els membres de Mountain Trashers van decidir ajornar-ho per la pròxima recollida de brossa, quan esperen que hi assisteixin més voluntaris. Tanmateix, tampoc es va dur a terme la recol·lecta a la zona del conjunt residencial de la Comella, ja que els representants també van decidir deixar-la pendent.

Un cop acabada de pentinar la zona del berenador, Muñoz va donar un missatge a EL PERIÒDIC adreçat a totes aquelles persones que descuiden les seves restes i deixalles embrutant els espais naturals del Principat, recordant que «l’espai exterior és casa teva també. Gaudeix-lo, però amb responsabilitat. Cuida’l com cuides la teva llar».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT