PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Peguera és el pròxim lloc per a la recollida de deixalles

La neteja és el diumenge a les 17.00 hores als berenadors d’Aixirivall

Per Laia Bautista

Una de les recollides de brossa.
Una de les recollides de brossa. | Instagram/Mountain Trashers Andorra

El grup Mountain Trashers va informar ahir mitjançant una publicació a la xarxa social d’Instagram que organitzaran una nova recollida de brossa aquest diumenge a les 17.00 hores, al berenador de la Peguera d’Aixirivall. 

En aquesta ocasió, ja s’han inscrit unes cinc persones per pentinar tot el territori marcat, segons va detallar una de les representants de la iniciativa, Marta Muñoz. A més, va assegurar que en aquesta sortida els organitzadors facilitaran els guants i les bosses per a la jornada. Tot i això, va explicar que els voluntaris que assisteixin a la recol·lecta de deixalles també poden dur els seus materials de casa.

En un altre ordre de les coses, els membres de Mountain Trashers i els voluntaris que van pentinar la zona de la Comella el passat diumenge, van esmentar que tot i que només van poder recollir les deixalles dels berenadors, les zones del mirador i del conjunt residencial de la Comella resten pendents per a netejar en un altre acte de recollida de brossa. A més, van destacar que, quan puguin assistir més voluntaris, faran la zona del mirador, on hi ha una gran quantitat de deixalles acumulades.

Per acabar, cal recordar que en la recollida de brossa de la Comella van trobar burilles, paper d’alumini, llaunes i ampolles de begudes alcohòliques, elements habituals de les seves recollides pròximes a les zones urbanes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT