PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Mountain Trashers neteja el mirador del Coll de la Plana d’Aixirivall

Les deixalles poc usuals que van trobar van ser uns calçotets i pilotes de goma

Per Laia Bautista

Les bosses de les deixalles recollides al mirador del Coll de la Plana.
Les bosses de les deixalles recollides al mirador del Coll de la Plana. | Mountain Tashers Andorra

El grup Mountain Trashers i cinc voluntaris van netejar ahir la zona del mirador del Coll de la Plana d’Aixirivall. Tot i que en un principi la recollida de brossa havia de ser a les 17.00 hores, finalment es va fer de les 16.00 hores fins a les 17.30 hores.

Uns calçotets i unes pilotes de goma van ser alguns dels elements poc usuals que van trobar per aquesta zona de la Peguera d’Aixirivall.

Segons va informar una de les representants de Mountain Trashers, Marta Muñoz, la zona estava plena de burilles, vidres trencats, papers, xapes, ampolles d’alcohol i vasos de plàstic; elements propis de festes il·legals nocturnes bastant habituals en aquestes zones de l’alta muntanya, però de fàcil accés. Tanmateix, Muñoz va destacar que van trobar paper d’alumini i de diari a la zona de les barbacoes. Tot i que actualment l’espai es troba tancat al públic, la responsable de Mountain Trashers va considerar que «es podrien tractar de restes anteriors a abans del tancament».

A banda d’això, Mountain Trashers va informar que la zona on van fer la recollida de brossa a la Peguera no és la mateixa on es van desplaçar els serveis comunals per a netejar el botellón que va tenir lloc la matinada de divendres a dissabte.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT