PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Seu commemorarà la Diada de Catalunya amb diversos actes

El tret de sortida es farà amb la lectura d’un manifest per part d’Òmnium Cultural

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu d’una anterior Diada de Catalunya a la plaça del Poble.
Imatge d’arxiu d’una anterior Diada de Catalunya a la plaça del Poble. | Tony Lara

La Seu d’Urgell ha programat diversos actes commemoratius per celebrar la Diada Nacional de Catalunya, que se celebrarà durant el dia d’avui. La programació commemorativa ha estat elaborada per l’ajuntament amb la col·laboració de l’associació d’Òmnium Alt Urgell. 

La Diada començarà a les 10.30 hores amb l’acte institucional, a la plaça de Sant Josep de Calassanç, on es farà la lectura d’un manifest per part de l’associació d’Òmnium Cultural. Seguidament, l’Escola de Teatre la Seu farà una lectura de textos amb música en directe i a les 11.00 hores, a la plaça de Catalunya es procedirà a la hissada de la senyera i la interpretació de l’himne nacional, el Cant dels Segadors.

Els actes commemoratius de la diada de l’11-S a la Seu d’Urgell clouran amb una ballada de sardanes amb la Cobla Tàrrega i amb el suport d’Amics de la Sardana.

La diada al principat/ Pel que fa a Andorra, enguany no hi ha previst organitzar cap esdeveniment per commemorar la celebració de la Diada de Catalunya, segons va informar una de les representants de l’Assemblea Nacional Catalana d’Andorra (ANCA). Tot i això, la responsable va assegurar que a banda dels ciutadans que decideixin agafar el seu vehicle personal per anar a celebrar la diada a la ciutat de Barcelona, hi haurà a disposició autobusos al poble de la Seu d’Urgell per a totes les persones que estiguin interessades a anar a la festivitat en transport públic.

PUBLICITAT
PUBLICITAT