PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra i el Nàstic acorden el traspàs de Marc Fernández

L’extrem català ha disputat 50 partits i ha marcat 13 gols amb la samarreta tricolor

Per El Periòdic

Marc Fernández, en una jugada d’un partit.
Marc Fernández, en una jugada d’un partit. | FC Andorra

El mercat d’hivern no ha fet més que començar i ja comença a donar els seus fruits per a l’FC Andorra. D’aquesta manera, l’equip tricolor i el Gimnàstic de Tarragona han arribat a un acord pel traspàs de l’extrem Marc Fernández, segons va confirmar ahir el club en un comunicat. L’atacant, que va arribar al Principat l’estiu de 2021, posa així punt final a la seva etapa al conjunt tricolor després d’una temporada i mitja.

Marc Fernández serà per sempre més un dels herois del primer ascens de l’FC Andorra al futbol professional. A més, el seu nom quedarà marcat com un dels homes importants d’aquesta històrica temporada, en la qual va ser el màxim golejador de l’equip amb 11 gols –més un altre a la Copa–. En total, l’extrem català ha disputat 50 partits amb la samarreta tricolor en els quals ha anotat 13 dianes, la darrera, aquest any al camp del Manacor, en partit també de Copa. Des del club han volgut agrair a Fernández «la seva professionalitat i esforç». Així, van destacar, «el teu nom quedarà per sempre gravat en els llibres d’història de l’entitat».

L’FC Andorra ja ha tornat als entrenaments després de les vacances de Nadal per preparar el primer partit del 2023. Serà contra l’Oviedo a l’Estadi Nacional, el dissabte 7 de gener, a les 16.15 hores, en partit corresponent a la jornada 22.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT