PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra acollirà la major trobada de blockchain i big data

‘Summit Art & Innovation’ és l’expo-festival de la innovació i la tecnologia

Per El Periòdic

Blockchain
Blockchain | Crypto Demystified

Andorra esdevindrà el proper mes de febrer l’escenari de la major trobada entre comunitats i empreses especialitzades en tecnologia Blockchain i Big Data. Serà en el marc de la primera edició del Summit Art & Innovation, un esdeveniment de primer nivell que se celebrarà del 23 al 26 de febrer en diferents ubicacions repartides per tot el país. 


Concebut com un expo-festival, Summit Art & innovation comptarà amb diversos formats de participació a més de xerrades, conferències, exposicions i trobades entre professionals. Una programació i un recorregut dissenyat minuciosament per oferir un format revolucionari de festival que preveu una gran afluència de públic amb pernoctació en allotjaments col·laboradors de l’esdeveniment així com desplaçaments diaris procedents d’Espanya i França. L’esdeveniment és una experiència immersiva per mostrar les darreres tendències d’avantguarda. Experts i empreses especialitzades en firmes de luxe, Blockchain i Big Data, NFT, estil de vida, art, música i disseny. Una oportunitat de negoci única i un model de networking que segons la responsable de la trobada, Carolina Abril, «no deixarà indiferent a ningú perquè tant el format com la ubicació, els participants i l’oferta global de l’esdeveniment conformen una activitat única i excepcional a nivell europeu».

Participants de primer nivell// Han confirmat la seva participació experts i firmes de primer nivell com Criptan de mà d’Uri Sabat, Lauri in Metaverse i Pepe Folache, qui lidera el projecte de 3NGAGE de la mà de Bclever, el proveïdor tecnològic de l’esdeveniment. 3NGAGE serà el primer token creat per als assistents a esdeveniments d’entreteniment que funcionarà com una eina de fidelització mitjançant NFT d’ús real que permet que cada participant pugui ser promotor de l’activitat a la que assisteix.

Agenda de vertigen // La trobada s’organitza en diferents espais i continguts per afavorir la participació a l’esdeveniment d’acord amb les inquietuds i interessos de cadascú. El ‘Summit Innovation & Conference’ consta de conferències, taules rodones i altres sistemes de divulgació com a punts forts en aquesta edició. Aquest espai compta amb una estudiada programació destinada a un públic d’alt poder adquisitiu perquè comunitats cripto, proveïdors de tecnologia blockchain i big data, luxe i estil de vida puguin oferir les seves darreres novetats, així com una exhaustiva anàlisi del sector.


El Summit City Andorra aplega diversos centres comercials i el millor del centre neuràlgic de l’activitat retail a Andorra, amb l’objectiu d’esdevenir punt de trobada per als visitants al festival. Esdeveniments VIP, música en directe, cocteleria i col·laboracions amb diverses firmes líders del sector conformen l’oferta d’aquest espai. El Summit Underwater Music Fest, conscients que ens trobem en plena temporada alta pels amants dels esports d’hivern, oferirà una exquisida programació musical al llarg de la cada jornada. En concret es comptarà amb diverses zones ambientades amb diferents estils musicals, una variada oferta gastronomia i zones de lleure per als més petits. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT