PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Carola Vila acaba 17a als 20 quilòmetres de la Copa d’Europa d’Oberstdorf

Del Rio finalitza 25a i Grioche 42è en categoria júnior

Per El Periòdic

Vila, del Rio i Grioche.
Vila, del Rio i Grioche. | FAE

L’estació alemanya d’Oberstdorf va acollir ahir l’última cita de la Copa d’Europa OPA d’esquí de fons. Carola Vila va ser 17a en sènior, mentre que en júniors Gina del Rio va acabar 25a i Quim Grioche 45è.

A la cursa sènior, Vila va finalitzar 17a amb un temps de 57.08,3, a 3.46,1 de la guanyadora, la suïssa Nadja Kaelin. Segons va explicar el tècnic Xabier del Val, la de la FAE va tornar a tenir bones sensacions, la qual cosa és molt positiu per a la corredora tricolor, que no acabava de trobar el punt de competició durant les últimes curses d’abans dels Nadals.

En júniors, del Rio va ser 25a en una distància que mai havia provat en competició. El crono de l’andorrana després dels 20 quilòmetres va ser de +4.51,8 respecte a la vencedora, la suïssa Marina Kaelin. LDel Val va informar que ahir no es va fer una bona elecció d’esquís, i a partir de la segona volta li va costar mantenir el ritme al davant. «Hem de mirar endavant i aprendre d’això», va explicar del Val.

Per la seva part, Grioche, també a la cursa júnior de 20 quilòmetres, va ser finalment 42è, a 5.47,8 del guanyador, el txec Jiri Tuz. Del Val va explicar que el seu ritme va ser molt bo en les primeres quatre voltes, disputant posicions entre els 35 primers. «Les dues últimes voltes ha hagut de baixar el ritme i ha perdut posicions», va dir l’entrenador.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT