PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els cadets de la FAH fan història amb una 8a plaça

Els joves assoleixen el millor resultat dels tres campionats disputats d'aquestes característiques

Per El Periòdic

Els cadets de la FAH.
Els cadets de la FAH. | FAH

La selecció andorrana en categoria cadet va obtenir el cap de setmana la millor classificació pel que fa a la participació en la Copa d’Espanya, després de guanyar a la selecció d’Extremadura en la pròrroga per un resultat de 35-32, aconseguint finalitzar en una meritòria vuitena posició.


Els joves tricolor es van desplaçar del 3 al 8 de gener a Benidorm, per disputar la competició de seleccions autonòmiques. En la fase de grups, els andorrans es van veure amb l’Aragó, amb derrota (14-44), Illes Balears, també amb derrota molt justa (38- 25), per finalitzar la fase de grups, contra les Illes Canàries, amb derrota per 46-16. 


En la segona fase arribarien les victòries, contra les Illes Balears per 18-28, i contra Extremadura per 35-32, aconseguint la millor classificació fins al moment.

 

La crònica

 

En la fase de grups, els andorrans es van enfrontar a la potent selecció d'Aragó, un combinat molt superior que es classifica per l'ascens al Campionat d'Espanya (14-44). La segona jornada va ser contra la selecció de les Illes Balears, en un partit molt disputat que finalment es va endur l'equip balear (38- 25). Per finalitzar la fase de grups, el combinat andorrà es va enfrontar el mateix dia a la selecció de les Illes Canàries, amb derrota per 46-16.

En la segona fase de la competició, per disputar les últimes posicions del campionat del vuitè al 10è classificat, van creuar-se novament amb la selecció de les Illes Balears. Els joves andorrans van aconseguir portar el ritme de partit, amb molt bones actuacions defensives i fluïdesa ofensiva, i van aconseguir sumar els dos punts del campionat i millorar el resultat obtingut en la fase de grups (18-28).

En l'últim enfrontament, on es disputava la vuitena posició, els tricolor van jugar el partit contra la selecció d'Extremadura, un combinat molt similar a l'andorrà. En un partit molt competit, els joves del Principat van saber portar el partit i assolir la victòria després de la pròrroga per 35-32.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT