PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Concert per recaptar fons en suport al poble ucraïnès

La composició tindrà lloc el proper dimarts dia 17 al Centre de Congressos

Per El Periòdic

Cartell del concert.
Cartell del concert. | Consolat d\'Ucraïna

Tal com va informar ahir el Consolat honorari d’Ucraïna al Principat d’Andorra mitjançant un comunicat, el col·lectiu d’Exalumnes de les escoles d’Andorra ha organitzat el concert Units per Ucraïna en suport del poble ucraïnès. La finalitat de l’acte és recaptar fons per l’adquisició de generadors elèctrics, uns aparells necessaris de cara l’hivern, després dels atacs soferts en les infraestructures civils. 

En concret tindrà lloc el dimarts vinent dia 17 a les 20.30 hores al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. Hi actuaran Lluís i Gerard Claret, violoncel·lista i violinista andorrans i referents de la música clàssica a Catalunya; Maryna Len i l’Escola Soul Dance, amb ballet; Kic Barroc, pianista especialitzat en piano clàssic i jazz; Jordi Barceló i La Grossband; i The Swing Girls, un trio de fèmines que repassa diferents dècades des dels anys 50 fins a l’actualitat.

Finalment, des del Consolat ucraïnès van agrair l’ajuda de l’agrupació d’Exalumnes: «Representa una immensa satisfacció veure com un col·lectiu que ha construït la columna vertebral del país en els sectors administratius, culturals, empresarials i financers durant la darrera generació s’implica en la nostra causa».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT