PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Promoció de l’oferta turística del país a Fitur i Madrid Fusión

L’objectiu és consolidar Andorra com a destinació internacional i de gastronomia d’alta muntanya

Per El Periòdic

L’estand d’Andorra Turisme a Fitur en l’edició del 2022.
L’estand d’Andorra Turisme a Fitur en l’edició del 2022. | ANDORRA TURISME

Andorra estarà present les dues pròximes setmanes en dos dels esdeveniments més importants dins del món del turisme i de la gastronomia que se celebren a Madrid. En concret, a partir d’avui i fins diumenge, el Principat participarà un cop més a Fitur, una de les fires més rellevants i la primera de l’any del sector turístic. També, la setmana vinent, des del dilluns 23 fins al dimecres 25 de gener, Andorra serà el país convidat de l’edició 2023 de Madrid Fusión, un dels congressos gastronòmics més rellevants a nivell mundial. L’objectiu és consolidar el país com una destinació turística, a més de promocionar la gastronomia d’alta muntanya.

Un any més, el Principat participa a Fitur, que és una de les fires internacionals de turisme més importants del sector, i enguany celebra la seva 43a edició. L’estand d’Andorra, que estarà situat al pavelló 4 (4C11), aplegarà un total de 16 empreses del sector turístic andorrà. La voluntat és continuar consolidant el Principat com una destinació turística de referència, a més de donar a conèixer tota l’oferta, les novetats del 2023 i els esdeveniments més importants de l’any. En aquest sentit, es presentaran els esdeveniments esportius més destacables dels pròxims mesos com les finals de la Copa del Món d’esquí alpí, l’Andorra Multisports Festival, la Copa del Món de BTT, i també l’arribada i la sortida de la Vuelta a Espanya, entre molts altres.

Quant als esdeveniments culturals, es posa en relleu el nou espectacle del Cirque du Soleil, que com sempre tindrà lloc durant el mes de juliol, a més de la nova edició de l’Andorra Taste, que enguany se celebrarà del 13 al 17 de setembre.
Al llarg de tot el certament, s’aprofitarà per dur a terme trobades amb professionals del sector turístic, operadors turístics i periodistes de la premsa internacional.

D’altra banda, Unnic és una de les empreses que participen en l’estand d’Andorra, i que en aquesta edició de Fitur s’inclou com una de les principals novetats del país. Avui a la tarda se celebrarà una roda de premsa, on es presentarà el nou complex d’oci integral i es farà pública la propera obertura del Gran Casino d’Andorra. En aquest acte, també s’explicarà la seva oferta d’entreteniment i de gastronomia. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT