PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Àlex Rius aconsegueix ser 22è en el primer eslàlom FIS de Rogla

Jordina Caminal acaba 20a al primer entrenament de descens del Mundial júnior

Per El Periòdic

Rius durant una cursa aquesta temporada.
Rius durant una cursa aquesta temporada. | FAE

L’estació eslovena de Rogla va rebre ahir el primer dels dos eslàloms FIS programats. Àlex Rius va ser 22è després d’una bona primera mànega, i una segona en què va patir la mala sort que un piquet va saltar, la qual cosa li va fer perdre temps. A la primera mànega, Rius va marcar el 7è temps, amb +0.40 respecte al millor registre. L’andorrà, amb el dorsal 2, havia fet una gran primera baixada, però a la segona un piquet mal ficat va saltar i se li va posar entre les cames, la qual cosa li va fer anar més lent, perdent en aquesta segona mànega fins a 1.58.


Finalment, el corredor de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va acabar sent 22è amb un crono d’1.24.21, a 1.77 del guanyador, que va ser l’austríac Ralph Seidler, amb 1.22.44. Rogla continuarà amb el calendari competitiu avui, quan es disputa un altre eslàlom FIS a la mateixa estació.

 

Caminal, 20a a St. Anton

 

El Campionat del Món júnior d’esquí alpí, que es disputa a St. Anton (Àustria) va donar ahir el tret de sortida amb la primera cita de la competició. Jordina Caminal va estar present en el primer entrenament de descens, en el qual va marcar el 20è temps.


Caminal va registrar un crono d’1.21.26, a 4.40 del millor registre, que va ser per a l’alemanya Emma Aicher, amb 1.16.86. El segon entrenament tindrà lloc avui, mentre que la cursa està prevista per al dijous. La de la FAE també farà el supergegant, el divendres, en uns Mundials en els quals també participaran Carla Mijares i Íria Medina, que disputaran l’eslàlom (el dia 24) i el gegant (dia 21), respectivament. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT