PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els Països Baixos s’emporten l’or al National Team Event del Trofeu Borrufa

Andorra es queda amb la quarta plaça en una de les proves que més expectació genera en el públic

Per El Periòdic

Un instant del National Team Event d’ahir, amb dues competidores que lluiten per la victòria.
Un instant del National Team Event d’ahir, amb dues competidores que lluiten per la victòria. | Trofeu Borrufa

La pista del Canaro va acollir ahir el National Team Event del Trofeu Borrufa, una de les proves que genera més expectació en el públic, en la qual els països lluiten per equips en un eslàlom gegant paral·lel, un format que transmet emoció i competitivitat. La cursa es basa en descensos eliminatoris en què van caient els equips fins a quedar només un vencedor.


En l’edició d’enguany, l’equip dels Països Baixos es va proclamar campió del National Team Event. En la final, els holandesos es van veure les cares amb l’equip d’Espanya 1 en un duel molt ajustat. Després de les corresponents baixades, el marcador final va reflectir un empat a 2, i el temps global va decidir el vencedor, donant la competició als Països Baixos per menys de dues dècimes de diferència.


Espanya es va haver de conformar amb la plata, mentre que la medalla de bronze la va obtenir el combinat de Polònia, que va superar l’equip d’Andorra 1, conformat per Ainhoa Piccino, Etna Pou, Jan Torres i Max Black, en el duel pel tercer i quart lloc. Per tant, l’equip tricolor va aconseguir una meritòria quarta posició, deixant unes baixades que a poc van estar de convertir-se en una nova medalla per la delegació del país en aquest Trofeu Borrufa.


La competició no s’aturarà, i avui es disputaran les proves d’eslàlom sub-14 i gegant sub-16, que originalment s’havien d’haver disputat ahir, a les pistes de la Portella del Mig i les Canals d’Ordino Arcalís, a partir de les 10.00 hores.


Cal recordar que, a causa de les previsions meteorològiques, el programa de curses del Trofeu Borrufa va patir una lleugera modificació. El National Team Event (que estava previst per avui) va passar a celebrar-se ahir, a partir de les 16.00 hores i, d’altra banda, les proves d’eslàlom sub-14 i gegant sub-16, van ocupar la data d’avui. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT