PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La delegació tricolor suma dues medalles i quatre podis al Trofeu Borrufa

Max Black i Júlia Rodríguez assoleixen el bronze en eslàlom i gegant

Per El Periòdic

Júlia Rodríguez, al tercer calaix del gegant femení sub-16 d’ahir.
Júlia Rodríguez, al tercer calaix del gegant femení sub-16 d’ahir. | Trofeu Borrufa

La delegació andorrana va sumar ahir dues noves medalles i un total de quatre podis més en la tercera jornada del Trofeu Borrufa, en la qual l’acció va tornar a les pistes de les Canals i la Portella del Mig d’Ordino Arcalís. Les dues mànegues es van disputar sota condicions molt diferents, amb unes primeres baixades marcades per les nevades, i unes segones amb un cel ben clar. Els vencedors i vencedores d’aquesta jornada van ser de nacionalitats molt diverses.


La primera alegria per a la delegació tricolor va arribar en la modalitat d’eslàlom sub-14 masculina. Max Black es va penjar la medalla de bronze i va pujar al podi amb la tercera posició, darrere de l’espanyol Pepe Bertran, que es va proclamar vencedor amb un registre d’1.12.68, i del representant de Bòsnia i Hercegovina, Anur Mehic, que va ser segon. El també andorrà Àlex Comellas es va quedar a les portes del podi amb una sisena plaça.


D’altra banda, el segon metall del dia va arribar de mans de Júlia Rodríguez, que va sumar un altre bronze a l’eslàlom gegant sub-16 femení. La vencedora va ser l’holandesa Maren Manouk amb un registre d’1.59.56, i segona va quedar la romanesa Heidi Elena Draghia Skye. Tanamteix, Mar Gardella va pujar al podi aconseguint la cinquena plaça. Finalment, Etna Pou va acabar quarta, assolint un podi més per a la delegació tricolor, en la categoria femenina de l’eslàlom sub-14. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT