PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Presentació de les candidatures de Concòrdia

L’acte ha comptat també amb el líder nacional, Cerni Escalé

Per El Periòdic

Els candidats de Concòrdia a la presentació d'ahir.
Els candidats de Concòrdia a la presentació d'ahir. | Concòrdia

Concòrdia va dur a terme ahir a la tarda l’acte de presentació de les candidatures a la sala d’actes del Comú d’Escaldes – Engordany. Finalment, el partit polític presentarà tres llistes parroquials a més de la nacional, sent les parròquies escollides Sant Julià, Andorra la Vella i Escaldes – Engordany. A la parròquia laurediana el número u de la llista serà Pol Bartolomé, mentre que a Escaldes liderarà la candidatura Ramon Tena. A la capital, Martí Alay serà la cara visible del partit, de la mà de Miquel Clua, un dels fundadors d’IDN. 
«Després de molt batallar, hem arribat fins aquí dalt per presentar una candidatura de la qual n’estem molt orgullosos», va afirmarAlay. Amb ell, va pujar també a l’escenari el mateix Clua, qui es va mostrar molt satisfet de poder formar partde la llista de Concòrdia després d’haver sigut fundador de la Iniciativa Democràtica Nacional. 

Pel que respecta a la candidatura de Sant Julià de Lòria, Bartolomé i la resta de l’equip creuen que estan en «el moment ideal per recuperar els fonaments de la parròquia  i que s’han perdut arran dels últims anys». 
Els últims a pujar a l’escenari i donar per finalitzades les presentacions de les candidatures territorials de Còncordia van ser Tena i la resta dels membres de la llista electoral. «Estimem la nostra parròquia com un més de vosaltres i volem impulsar una nova política que la torni a fer lluir», va esmentarTena. 

A l’acte tampoc va faltar Cerni Escalé, primer de la llista nacional de Concòrdia, i la resta del seu equip de govern. Preguntat per la seva decisió de donar suport governamental  al partit que guanyés les eleccions, independentment de qüestions identitàries, Escalé va afirmar que si a les urnes cap partit compta amb la majoria parlamentària, un govern en minoria donaria pas a una molt bona oportunitat per poder reprendre decisions qüestionables del Govern. 

Tot i així, no va voler fer més declaracions al respecte ni aclarir si mantenen la proposta de donar suport institucional a l’investidura al partit que guanyés les eleccions, tal com va dir recentment, pel sol fet de guanyar-les més enllà d’ideologies o programes. 

L’acte celebrat ahir va comptar amb un aforament proper a les 170 persones. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT