PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Jocs SA anuncia una emissió de 6.000 accions d’UNNIC

Les accions es posaran a la venda dilluns i el preu serà de 1.000 euros cadascuna

Per El Periòdic

Presentació de l’emissió de les accions populars.
Presentació de l’emissió de les accions populars. | M. P.

Jocs SA, la societat que explota el centre d’oci integral UNNIC, posarà a la venda el proper dilluns6.000 accions populars per un import de 1.000 euros cadascuna, el que representa una emissió total de sis milions d’euros. El conseller delegat de Jocs SA, Marc Martos, i el director general d’UNNIC, Ivan Armengod, van explicar que aquest volum d’accions, que corresponen a la classe B, suposen el 10% de la companyia i responen a complir amb l’obligació establerta en el prec de bases quan es va guanyar el concurs.

L’emissió d’accions de classe B que s’executarà dilluns, i es veurà complementada amb una altra emissió d’accions de classe A, que aniran adreçades a persones residents al país o estrangers. Aquestes últimes, que representen una ampliació del 19% més de la companyia, es podran adquirir per un preu mínim de 150.000 euros. La gran diferència entre unes i altres, serà que les accions de classe B només tindran dret a dividends, mentre que les de classe A també tindran dret polític i econòmic.

Els interessats en adquirir accions, hauran d’emetre les seves sol·licituds mitjançant la seva pàgina web. El període de validació de les sol·licituds tindrà lloc del 12 de juny al 30 de setembre. D’altra banda, del 19 de juny al 30 de setembre, serà quan es podran fer els tràmits relacionats amb poders notarials. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT