PUBLICITAT

Festa Major d’Escaldes-Engordany

Des de dissabte passat he estat anant a algunes activitats de la festa d’Escaldes-Engordany. La veritat és que no vam arribar a la inauguració. Vam anar, una mica més tard, cap a les 21h i vam visitar el mercat del passeig de l’Arnaldeta, els food trucks, encara que mai em menjo el menjar que venen, m’agrada veure’ls, i la fira. Però, la veritat és que hi havia la pulperia que estava bastant bé i una mena de quiosquet que feia carn a la brasa que tenia una molt bona pinta. Al mercat, com cada any, vaig comprar llardons i un parell de llonganisses que després ens vam menjar al restaurant del Prat del Roure i no me’n vaig endur més, perquè cuido molt el meu menjar.

Doncs això, com anava dient, després d’haver visitat tota la zona de la festa, vam anar a prendre alguna cosa al Prat del Roure i, a més del que portaven, vam demanar també olives, pop a la gallega i anxoves amb pa amb tomàquet.
Per acabar, que consti que soc conscient que no soc gaire original, vam prendre dos xarrupets de limoncello, que és l’únic alcohol que pren contades vegades, encara que aquest no era de l’italià i no estava tan bo.

En sortir del restaurant, vam anar al concert de Rumba Andorra i la veritat és que encara que no acostumen a agradar-me els grups musicals d’Andorra; aquest sí que em va agradar. Van cantar cançons de Navajita Plateá com per exemple Noches de bohemia, que és una de les meves favorites; d’Estopa, Por la raja de tu falda, i d’altres rumbes, algunes emblemàtiques de la meva època.

Quan es va acabar el concert, en què, per cert, van llançar alguns barrets i el meu marit en va agafar un, vam anar a comprar porres calentetes. Sempre que hi ha porres comprem almenys una vegada, no m’agraden els xurros i, moltes vegades a les fires només porten xurros.

Diumenge només vaig anar a la classe de zumba del matí al Parc de la Mola i a les 22:30 h al Ball de nit amb l’Orquestra Aquarium i, després, per descomptat, a menjar porres. Un altre cop! La darrera vegada en aquesta festa perquè ja m’he sobrepassat amb el sucre!

I, finalment, dimarts a les 21:30 h vaig anar a la classe de Zumba fluor a l’aparcament dels Veedors, encara que més que res per tafanejar en què consistia això, i a les 22:30 h amb el meu home al Ball de nit amb l’orquestra Swing Llatí al Prat del Roure.

Espero que aquesta nit la calor no impedeixi veure el Castell de focs artificials final de Festa Major!

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT