PUBLICITAT

Festa Major d’Andorra la Vella

Ara sí que va arribar el torn de la Festa Major d’Andorra la Vella. Per mi la més especial de totes i no només per ser la festa de la parròquia en què vivim, sinó també perquè en aquestes dates, cada any, des de fa 35 anys, celebrem el nostre aniversari. No, el de casament que va ser al Nadal, però si va ser quan ens vam conèixer i vam començar a sortir i encara continuem junts amb els nostres problemes, les nostres alegries... Una mica de tot com tothom.

La primera cosa de tot i el més important era sortir a dinar per celebrar l’esdeveniment i vam anar dissabte al migdia a dinar al Prat del Roure. Vam demanar unes gambes a l’all i uns cargols a la llauna per compartir i de segon vam menjar arròs de muntanya i per brindar vaig prendre una mica de vi negre. Per postres, gelats.

A la nit, vam anar a l’espectacle de la plaça del Poble i vam menjar alguna cosa pels voltants del ball. Ens vam quedar fins que va acabar la primera orquestra i després vam anar a la fira a comprar porres.

Diumenge tocava comprar el meu regal. Excepte rares excepcions sempre trio els meus regals i gairebé sempre són perfums. M’encanten els perfums! Però, en aquesta ocasió vaig triar comprar-me roba d’esport que he aprimat molt i a una, de vegades, també li agrada veure’s amb coses noves. De tornada vam parar a l’Orxateria Valenciana i van demanar què tenien per menjar i hi havia bacallà a la portuguesa, boníssim. De manera que, com que ja era una mica tard per posar-se a cuinar, vam decidir menjar-hi.

Per descomptat a la nit vam anar a l’espectacle i dilluns també. M’agraden aquests espectacles i cada any els veig. Però el de dilluns es va endarrerir molt pel concert de Melendi i encara que vaig decidir esperar, ja no ho vaig gaudir igual. I, per descomptat, vaig enyorar els focs artificials de fi de festa que aquest any el temps sí que permetia fer-los, però no els van posar al programa. Novament, crec que pel concert de Melendi, perquè és des d’allà des d’on s’acostumaven a llençar.

Dilluns a la nit ja no vam anar al ball, perquè dimarts calia matinar per anar a treballar, però diumenge sí que hi vam anar. A més, l’orquestra era La Principal de la Bisbal que ens agrada molt perquè posa música per a tots i algunes cançons que es poden ballar agafats, cosa que permet que les persones de totes les edats puguin gaudir de la festa. Ens vam quedar prenent alguna cosa i ballant fins que va començar l’altra orquestra, però després ja vam decidir marxar a casa cap a les 2 de la matinada.

I, doncs, ja es va acabar la Festa Major fins a la propera vegada en què també espero poder-ne gaudir amb tots vosaltres. H
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT