PUBLICITAT

El vot de la teva vida

Diumenge canviarà la història de Catalunya. Les eleccions, formalment autonòmiques i políticament plebiscitàries, suposen la decisió més transcendental que el poble de Catalunya haurà pres en molt de temps. El que es vota no és si el país és més verd, més groc, més vermell o més taronja, es tria quelcom més transcendent: si volem tenir o no un Estat propi, per tant, si volem tenir o no les eines necessàries per cuidar millor la gent i els territoris de Catalunya. 
 
L’interès que té aquesta decisió és gran. Ho posa de manifest l’atenció internacional, tant de governs com de mitjans de comunicació, que s’ha despertat pel 27S; també l’augment important del vot per correu i del vot des de l’estranger com s’ha comprovat aquests dies al consolat espanyol a Andorra. Un altre element que demostra que ens hi juguem molt és la campanya matussera de la por que han fet els partidaris del no, aquells que primer negaven el caràcter plebiscitari de les eleccions, però que no han parat d’amenaçar que vindria l’home del sac. Sort que se’ls ha vist el llautó i tothom ja sap a hores d’ara que ningú perdrà la nacionalitat europea, que es pagaran les pensions i que no hi haurà cap corralito quan Catalunya sigui un Estat independent. 
 
Junts pel Sí és un instrument que respón a la crida que molta gent ens va fer durant temps: «Hem arribat molt lluny, no ens falleu», «Poseu el País per davant dels partits», ens demanava la gent… Junts pel Sí és precisament això «El País per davant dels partits». Convergents, republicans, socialistes, demòcrates, ecosocialistes, gent de la societat civil, gent del món professional ens hem posat d’acord per fer possible que aquest país pugui fer el referèndum que no ens han deixat fer i aposti per un nou Estat. Per això us demanem que quan excerciu el vostre vot ho feu sobretot pensant en posar el país i el seu futur per davant de tot. 
Diumenge canviarà la història de Catalunya i depén de nosaltres que canviï per a bé. Tenim l’honor i alhora la gran responsabilitat de decidir junts i sense por que volem un país nou per a nosaltres i per als nostres fills i nets. 
 
*Candidat número 3 Junts pel Sí a Lleida, Pirineu i Aran

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT