PUBLICITAT

El vot massanenc

Enguany, els massanencs ens hem trobat amb una situació electoral singular i sense precedents a la nostra parròquia. Tant sols la candidatura de CC+DA+L’A concorrerà en les pròximes eleccions comunals. Com a membre d’aquesta llista, m’envaeix un sentiment contraposat difícil de definir.
Per una part, no puc evitar pensar que hauria sigut molt més beneficiós per a tothom poder elegir entre vàries opcions polítiques, poder escoltar debats, intercanvis d’idees, de projectes, de crítiques, d’algun que altre retret, en definitiva, tot allò que enriqueix el joc democràtic. El més fàcil seria pensar que per una candidatura, és ideal no tenir a ningú davant, que amb el terreny aplanat tant sols queda esperar al dia 15, però res més lluny de la realitat...

El nostre equip està encarant aquesta campanya amb l’objectiu de donar a conèixer el nostre programa a tothom, perquè volem que els massanencs s’impliquin, que siguin part d’aquest projecte, doncs hem deixat un full en blanc al programa amb l’objectiu de que qualsevol ens pugui fer arribar les seves propostes i els seus neguits, i que amb el seu vot, puguin avalar les nostres propostes. Necessitem el suport de tots aquells que comparteixen les nostres idees per a dur-les a terme.

Per altra part, penso que el fet que finalment cap llista més s’encoratgés a participar-hi es pot llegir també en un sentit més positiu. Potser la gestió parroquial duta a terme en els darrers anys pels anteriors equips de Comú, ha sigut el suficientment bona com perquè no s’assoleixin tants punts discordants per presentar en un altre programa que disti el suficient com per justificar presentar una candidatura alternativa. Potser la unió de Ciutadans Compromesos, Demòcrates i Liberals d’Andorra ha fet pensar que ja hi ha prou consens en una sola candidatura com per presentar-ne una altra que, al cap i a la fi, vindria a ser d’ideologia molt similar. Qui sap? Tant sols són cavil·lacions per mirar d’entendre perquè una de les parròquies on històricament sempre hi ha hagut més pugna política, enguany no n’hi haurà... 

La nostra unió, en tot cas, és fruit de l’evolució natural d’uns camins que han acabat convergint. Liberals d’Andorra ha estat amb Ciutadans Compromesos en les dues darreres eleccions comunals, essent part, fins i tot, de la seva fundació l’any 2011. Amb Demòcrates, la bona entesa en aquesta legislatura que enguany finalitza ha arribat a tal punt que majoria i minoria han assolit el consens en pràcticament totes les iniciatives dutes a terme per Casa Comuna. Tres marques en un mateix cartell, tres partits que han treballat units per la confecció d’un programa coherent, de continuïtat amb la bona feina feta i de renovació d’idees que permetran diversificar encara més l’economia, el turisme, l’esport i la cultura de la nostra Parròquia.

El fet d’encarar una legislatura sense oposició ens ha de motivar i obligar a redoblar esforços en matèria d’informació i comunicació, doncs som conscients que amb una sola candidatura, no tots els ciutadans podran votar una opció que els representi, la nostra voluntat és poder donar veu també a tots ells a la Junta de Govern perquè també s’hi sentin escoltats. El nostre repte segueix sent el mateix: el treball, el consens, la participació ciutadana i la ferma voluntat de garantir el manteniment d’aquesta línia creixent que porta recorrent la Massana els darrers anys, procurant sempre que sigui en concòrdia amb el benestar dels ciutadans i sostenible amb el medi ambient. I per tot això, necessitem comptar amb el vostre suport. SEGUIM ENDAVANT!

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT