PUBLICITAT

Vacances

En aquesta ocasió vull expressar-vos el meu gran desig de fer vacances i viatjar, però tal com estan les coses em sembla que serà o a través de les meves lectures o en somnis, perquè no veig un futur proper molt falaguer per gaudir d’una bona estada en un hotel i anar a visitar museus o realitzar altres activitats culturals o lúdiques.

El primer dir que ho sento enormement pel sector de l’hostaleria, però qui vol anar a dinar a un restaurant o prendre alguna cosa en un bar sense estar segur almenys que podràs anar al lavabo; i jo, que es pugui fer això, no ho veig gaire clar. Després hi ha el tema de les reserves. En la situació en què ens trobem i amb tan poc lloc per atendre els clients, a veure on troba un algun lloc per menjar sense haver realitzat prèviament una reserva. Impossible!

Pel que fa als hotels, m’encanta el bufet de l’esmorzar, una cosa que, segons es rumoreja, tampoc hi haurà de moment. I et serviran només el que ells creguin oportú. I el que més em preocupa de tot es que no hi haurà minibars a les habitacions. A l’estiu i sense aigua freda, per a mi és una inconcebible!

Per altra part, ja ni vull parlar-hi de les cues que hi haurà als museus. A més, que probablement, tot serà amb reserves. I no m’imagino caminar amb la calor que fa al mes d’agost amb mascaretes pels carrers d’una ciutat. Pot ser horrorós! I el que menys m’agrada de tot és estar a la platja tancat en alguna cosa per no estar en contacte amb els altres i amb una mascareta a la cara. No sé com les persones poden estar desitjant anar-hi. ¿I banyar-te? Jo la platja, quan hi vaig, que són poques vegades, ja que no m’agrada posar-me hores i hores al sol; m’agrada gaudir-la. I per a això necessito poder banyar-me a gust i passejar per la vora del mar; i en acabar, prendre’m alguna cosa al xiringuito de torn. I tot això són només unes pinzellades de tot el que em desanima a planejar unes vacances per aquest estiu.

Bé, doncs amb aquestes perspectives, jo, sinó canvien molt les coses, que, amb el poc a poc que avancen, no ho crec, em quedo a casa meva que almenys segur que tindré menys dificultats que per altres llocs i ja viatjaré en una altra època en què pugui gaudir més de les coses. Encara que el que a mi m’agradaria realment és poder treballar en el meva acadèmia i compartir l’estiu amb els meus alumnes, ja que gaudeixo molt fent-ho.

Amb aquesta reflexió no pretenc desanimar ningú i qui tingui pensat viatjar que ho faci. Només desitjo que puguem gaudir d’un estiu divertit, tranquil i afable. I això en el meu cas crec que ho aconseguiré aquí mateix a Andorra. I somiaré com el meu proper viatge, ja que somiar és gratuït! H
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT