PUBLICITAT

Treballem pel futur d’Andorra

Si mirem enrere i pensem el que esperàvem del 2020 a principis d’any, ens adonem com inesperat és el futur. Els representants dels ciutadans i ciutadanes sempre hem acceptat l’encàrrec de defensar Andorra amb responsabilitat i sobretot amb la confiança de superar qualsevol entrebanc que pugui esdevenir, per molt complicat que sigui. En aquest sentit, tot i el context de pandèmia, Liberals d’Andorra continua treballant en projectes destacats per fer d’Andorra un país resilient, sostenible i global.
El primer Govern de coalició s’ha consolidat demostrant que l’entesa entre diferents forces polítiques és possible. I no només això. Ha esdevingut la millor resposta a una situació inimaginable. La crisi que viu el país a causa de la Covid-19 ha fet valer aquelles propostes constructives, algunes de les quals Liberals d’Andorra presentava al programa electoral. Des de la coalició s’ha treballat en l’elaboració del programa ‘Horitzó 23’ que ha de prioritzar l’economia, el benestar social i la sostenibilitat del futur més proper al Principat. Així mateix, l’entesa política ha propiciat que es tirin endavant projectes liberals com el d’Andorra Reserva de la Biosfera, que ha de permetre conciliar la biodiversitat, el desenvolupament socioeconòmic i sostenible. De la mateixa forma s’han dut a terme altre propostes liberals com el ‘Programa d’Impuls a l’Emancipació dels Joves’, la digitalització de l’Administració i el sistema de millora del transport públic per fer-lo més assequible i sostenible.
Tanmateix, s’ha treballat des dels comuns per estendre aquesta entesa política a tot el territori. Els diferents governs comunals on Liberals pren part, mostren un bon ambient de treball i una capacitat per fer front a les adversitats admirable. No és senzill trobar resposta a problemes reals com la mobilitat o l’habitatge i més quan els que ho pateixen són els teus veïns. No obstant això, sempre s’ha treballat conjuntament per una mateixa finalitat que és donar el millor servei al ciutadà. 
Així doncs, aquest any l’afrontem amb molts reptes i desitjos. El principal desafiament és seguir treballant pel país, que entre tots podem aturar el contagi del coronavirus i que així, ben aviat, les vacunes posin fi al patiment que ens està provocant aquesta pandèmia. De desitjos n’hi ha molts. Entre ells, retrobar-nos en un entorn segur que ens pugui permetre seguir treballant amb determinació. Tant de bo puguem recuperar les reunions de poble que tan productives eren, aportant idees de forma transversal pel bé d’Andorra.
Estic convençut que Liberals d’Andorra seguirà treballant per proposar millores que perdurin en el futur més llunyà però també per millorar el futur més proper. Per un futur que desitgem que sigui millor que el present. Per un 2021 que tots volem que sigui millor que el 2020. Bon any nou a tothom. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT