PUBLICITAT

La festa de la primavera

Aquest cap de setmana passat s’ha celebrat la Festa de la primavera al carrer Callaueta i jo visc al carrer Riberaygua, per la qual cosa he pogut gaudir al màxim de la festa. L’únic que no ha acompanyat gaire ha estat el temps, que de primavera, res! Molt fred i una mica de pluja.

Divendres vam anar a veure l’espectacle Guitarfly i el Flower Groove; però, finalment, vam decidir no quedar-nos al concert, perquè jo tenia molta feina i estàvem molt cansats. Dissabte al migdia, després d’entrenar, una classe de TRX i una mica de running, vam coincidir amb l’animació de carrer hippie que estava ben bonica i, fins i tot, t’incitaven a participar-hi, creant així un ambient molt distès. Jo vaig provar amb l’hula hoop, però també vaig comprovar que amb els anys es perd la pràctica.
Després, vam jugar a alguns dels jocs infantils tradicionals que van posar al carrer: a l’oca, i a altres dels que desconec el nom. Per acabar, vam anar a beure alguna cosa i vam prendre uns rotllets de verdures amb salsa agredolça d’acompanyament a un bar del carrer Callaueta. I en tornar a casa tenia una sorpresa, llagostins cuits que divendres a la nit els oferien com a tapa en un bar i quan vam arribar ja no quedaven i em vaig quedar una mica desil·lusionada perquè ens havíem assegut precisament per tastar-los.

A la nit, vam veure el concert Tribute ABBA i vam sopar llagostins amb tempura, uns fideus xinesos i arròs tres delícies amb vedella. Ho vam passar molt bé. Vam acabar la nit veient a la tele com Suècia guanyava al Festival d’Eurovisió.

Per acabar, diumenge vam anar a córrer la cursa de l’Illa Carlemany. La de 2 km, perquè estava desentrenada i fa poc que he tornat a córrer. Però ha resultat una bona experiència, encara que no hagi pogut córrer tot el temps. A la següent, ho faré millor, segur.

L’ambient estava molt animat. Es podia observar persones de totes les edats, fins i tot algunes corrien amb els carrets dels nadons i, a més, hi havia unes animadores que ballaven amb els seus pompons acompanyades per bona música.
Després de la cursa la festa es va traslladar al Parc Central, on després d’una estona de ball, es van lliurar els premis de les diferents categories. Nosaltres després vam estar una estona veient ballar un grup de hippies a la festa i prenent alguna cosa i després vam anar a casa a dinar i a passar tranquil·lament la resta del diumenge. Espero que tots hagueu gaudit tant com jo del cap de setmana!

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT