PUBLICITAT

Novament a Madrid

Aquest diumenge passat, després de fer algunes visites per Alcalá de Henares i dinar al restaurant Ambigú el qual us recomano encaridament, especialment, el seu caneló de pollastre de corral a l’all amb crema de blat de moro trufada, ceba cruixent i pols de kikos, que a més de ser molt creatiu estava deliciós, vam decidir dedicar la tarda a fer algunes activitats per Madrid.

Tenia pendent i em venia molt de gust visitar l’exposició temporal de Guido Reni al Prado. A més d’aquesta, també vaig poder veure la de Francisco Herrera el mosso. Vam aprofitar l’entrada gratuïta de 17:00 a 19:00 hores, ja que només volia veure aquesta part. Em va sorprendre la quantitat de persones que havien decidit també aprofitar aquestes dues hores de gratuïtat, perquè jo em pensava que no tindria temps de res i no va ser així.

Per descomptat, el quadre que més em va agradar va ser el de «Hipómenes y Atalanta». Normalment, m’agraden molt més els quadres mitològics que els religiosos, encara que no sempre és així i també em van enamorar «La Virgen de la silla» restaurada recentment per la qual cosa lluïa una brillantor i uns colors espectaculars i «La Unión de Dibujo y el Color».

Però també hi havia altres grans pintures com «El Triunfo de Job», la «Immaculada Concepción», «Cleópatra», «Salomé con la cabeza de San Juan Bautista», «Magdalena penitente» i «Chica con una rosa».

De l’exposició temporal sobre Francisco Herrera el mosso que vaig decidir visitar-la perquè em va sobrar temps i em va cridar l’atenció em van agradar molt «Santa Ana enseñando a leer a la Virgen» i «La Immaculada Concepción».

En sortir vaig aprofitar per visitar la Fira del Llibre de Madrid on tinc dos llibres de la meva editorial escrits per mi mateixa a la caseta que aquest any ha muntat el Govern d’Andorra per treure i donar a conèixer els llibres editats a Andorra fora del país. En principi anar va ser una bona idea, però de cop i volta es va posar a ploure i vam acabar calats.

De totes maneres, encara que tota mullada, vaig anar fins a la caseta d’Andorra, em vaig fer un parell de fotos, vaig comprar un parell de llibres i vaig estar-me una estoneta per allà gaudint de l’ambient.
Encara que plovia força la Fira comptava amb molta assistència i això em va sorprendre agradablement.
I, bé, una tarda més que aprofitada i en coses totalment del meu gust.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT