PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

El Poblet de Nadal intensifica l’activitat per la Puríssima

La pista de patinatge estarà obert aquesta tarda i demà

Per El Periòdic

Espectacle itinerant ‘Phare Ouest’.
Espectacle itinerant ‘Phare Ouest’. | Comú d’Andorra la Vella

El Poblet de Nadal intensificarà a partir d’avui l’activitat amb motiu del pont de la Constitució a Espanya i de la Puríssima, a Espanya i a Andorra. Es tracta d’unes dates en les quals, habitualment, l’afluència de turistes al país i al Poblet augmenta de forma significativa. Així, i de forma excepcional, el Mercat de Nadal s’obrirà dimecres i dijous a partir de les 17.00 i fins a les 21.00 hores, i el divendres en l’horari habitual de cap de setmana, de 12.00 a 21.00 hores.

També estaran en marxa tota la setmana la resta d’activitats i propostes de la plaça del Poble. Per als més menuts, la pista de patinatge també romandrà oberta l’activitat a la tarda d’avui i demà, i tot el dia a partir de divendres, així com l’experiència de realitat virtual ‘Entre núvols’ (17.30 a 19.30 hores). A la plaça Guillemó, de 17.30 a 20 hores també es podran portar les cartes a l’oficina de correus màgica.

D’altra banda, i també de forma excepcional, aquesta setmana es podrà veure cada dia, fins al dissabte, el nou espectacle del passeig de les Fonts de la Rotonda, ‘Colors de muntanya’, acompanyat per ‘Viva la Vida’, de Coldplay, en un únic passi a les 20.30 hores. Pel que fa a la instal·lació amb llum LED ‘Simfonia de llums’, ubicada a l’eix comercial, es podrà veure dimecres i dijous a les 18.00 i 19.00 hores i divendres i dissabte,de les 18.00 fins a les 21.00 hores.

Aquest dissabte, 9 de desembre, també es podrà gaudir d’un dels clàssics del Poblet de Nadal: l’espectacle itinerant de gran format. En aquesta ocasió, serà ‘Electro Frogs’, de la companyia Caramantran, la qual discorrerà per l’avinguda Meritxell fins a la plaça Príncep Benlloch a partir de les 18.30 hores. A la plaça del Poble tindrà lloc el Talleret dels menairons amb contes per als més menuts i diverses activitats adreçades a infants d’entre quatre i set anys.

D’altra banda, el Neret After Shopping obrirà avui fins el diumenge i oferirà, a més de les múltiples alternatives referents a la gastronomia, actuacions musicals diàries a partir de les 18.00 hores.

Alhora, es posarà en marxa el Parc de Nadal, a l’espai de l’antiga caserna de Bombers, de dimecres a diumenge d’11.00 a 21.00 hores. A més, les famílies podran participar en l’scape room’ del Bici Lab Andorra amb possibilitat de guanyar una bici o completar El Joc dels menairons i descobrir on s’amaguen pels carrers de la parròquia aquests cinc éssers màgics.

Cal recordar que el Poblet de Nadal va obrir les seves portes el passat 24 de novembre i s’allargarà fins el dia 6 de gener. Segons va dir en la presentació de l’esdeveniment David Astrié. aquest esdeveniment s’ha consolidat en el sud europa, Aquest any el Poblet de Nadal consta de 83 parades de gastronomia i artesania.  

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT