PUBLICITAT

Per Sant Julià aposta per pisos assequibles a l’Hotel Pol

La pretensió és fer una anàlisi per identificar les necessitats de la parròquia

Per El Periòdic

Els membres de la candidatura de Per Sant Julià.
Els membres de la candidatura de Per Sant Julià. | Per Sant Julià

Per Sant Julià pretén desenvolupar un pla d’ús de l’antic Hotel Pol, propietat actual del Comú, per destinar-lo a habitatges de preu assequible i a residència universitària, tal com va esmentar ahir la candidata número tres de la llista laurediana, Meritxell Bundancia. Precisament, va ser aquesta qui va subratllar que cal una anàlisi prèvia per identificar les necessitats de la parròquia. Una anàlisi que, al mateix temps, pot arribar a incloure factors com la composició demogràfica, les característiques socioeconòmiques o les demandes de la comunitat, entre d’altres.

«La aposta de la nostra candidatura passa per desenvolupar un pla d’ajudes a l’habitatge, el qual estigui basat en un conjunt de mesures i recursos destinats a un desenvolupament sostenible de la comunitat, així com a millorar l’accés a l’habitatge i a la finalització del cadastre de la parròquia», va indicar Bundancia, amb l’objectiu de «tenir informació actualitzada per fer una gestió més eficient del territori».

D’aquesta manera, la candidatura encapçalada per Antonio Miralles es posa com a objectiu, en cas d’esdevenir guanyadors dels comicis del pròxim 17 de desembre, crear borses d’habitatges per facilitar l’agrupament de persones de generacions diferents i estratègies de col·laboració publicoprivada per a lloguers a preu assequible. A més, també col·loquen sobre la taula la posada en marxa de diversos incentius als propietaris que mantinguin els lloguers per sota de l’índex de preus de referència amb rebaixes fiscals per contribuir a resoldre l’actual problemàtica d’habitatge que hi ha a Sant Julià de Lòria.

PUBLICITAT
PUBLICITAT