PUBLICITAT

Encamp

Quirós anuncia la creació d’un punt unificat d’atenció ciutadana

La candidata assumirà la responsabilitat per ampliar el contacte amb la ciutadania

Per El Periòdic

Els candidats al Pas de la Casa.
Els candidats al Pas de la Casa. | Demòcrates per Andorra

La candidatura d’Units per al Progrés + Demòcrates + Independents d’Encamp va presentar ahir dues noves propostes adreçades al Pas de la Casa. Concretament, un punt d’atenció ciutadana centralitzat, «perquè tots els serveis del Comú, però també de Govern, Correus, La Poste, Sercensa, Andorra Telecom, etc., estiguin situats en un únic espai cèntric i adaptat per facilitar l’atenció ciutadana», va explicar la candidata Edith Quirós. La número set de la llista encampadana va afegir que es tracta «d’un pas més per apropar l’administració i facilitar els tràmits en un punt cèntric per evitar desplaçaments».

Per reforçar aquesta proximitat i  aquest contacte directe amb la població del Pas de la Casa, en aquest mandat s’han fet passos importants com la creació del Consell Econòmic i Social i la consolidació de la Taula de l’oci nocturn, per citar dos exemples. Aquests dos agents es mantindran si UP + DA + Independents repeteix al capdavant del Comú, i a més es crearà una conselleria específica, que assumirà la mateixa Quirós. La candidata s’ha compromès a estar «en contacte permanent amb els cònsols, els consellers, tot l’equip comunal i, evidentment, també amb la ciutadania així com el sector turístic, comercial i associatiu per seguir impulsant millores i projectes per al Pas de la Casa».

La candidata va recordar, in situ, tota la inversió que l’actual mandat liderat per Laura Mas ha desplegat al Pas de la Casa. En total, 11 milions d’euros en quatre anys, que inclouen la nova escola bressol, la remodelació del carrer Sant Jordi, millores als centres esportius, el canvi de l’empresa de neteja i el pla d’embelliment. Juntament amb la creació del Consell Econòmic i Social i la Taula transversal per a la millora de l’oci nocturn, com a espais de diàleg on treballar projectes concrets per al Pas de la Casa i que han tingut un paper actiu des de la seva creació aquest mandat.

Per acabar, la candidata va recordar que dilluns 11 de desembre hi haurà la reunió de poble al Pas de la Casa i ha convidat la ciutadania a participar-hi, per tal de poder compartir les propostes previstes per als pròxims quatre anys.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT