PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Taló i Astrié s’incorporen a l’equip d’Univers BOMOSA

Astrié es converteix en el nou director d’ICONIC per impulsar un projecte

Per El Periòdic

David Astrié, Turi Mora i Marc Taló.
David Astrié, Turi Mora i Marc Taló. | Undatia Comunicació.

Univers BOMOSA reforça el seu equip amb la incorporació de Marc Taló i David Astrié, que substituiran a Manel Garcia qui, després de quatre anys d’èxit al capdavant del grup empresarial, fa un pas al costat i deixarà les seves funcions a la companyia. Així doncs, Taló serà el nou CEO de l’Univers BOMOSA, mentre que Astrié dirigirà el projecte d’ICONIC, centre residencial que actualment es troba a les instal·lacions de Sud Ràdio al Port d’Envalira. 

La trajectòria professional de Marc Taló comprèn experiència i formació especialitzada tant en el sector privat com a diferents institucions internacionals. Pel que fa a Andorra, prové d’Andorra Business, l’agència de promoció i desenvolupament econòmic del Govern d’Andorra, sent fins ara el responsable del sector dels esports i l’emprenedoria, atraient inversió estrangera i local i contribuint a la diversificació econòmica del Principat. La incorporació de Taló és amb la finalitat de donar continuïtat al procés de creixement empresarial del grup. 

«Dirigir el grup és un repte que emprenc amb molta il·lusió i gran responsabilitat, tant per les empreses que encapçala com pels valors que representa», va comentar Taló. 

Amb l’arribada d’Astrié com a nou director d’ICONIC, Univers BOMOSA vol impulsar aquest projecte d’interès nacional, actualment en procés de construcció, així com la seva posterior posada en marxa. 

«Arribo a l’equip d’ICONIC amb l’objectiu de continuar donant forma al que serà el centre residencial mèdic esportiu més alt d’Europa. Les obres es troben en un moment important, amb la definició final de les diferents àrees i és un temps que requereix una atenció minuciosa; a banda de tenir la visió posada en l’obertura del centre, l’entrada en funcionament i la projecció internacional», va detallar Astrié. 

Amb la incorporació de Taló i Astrié, l’equip directiu estarà format pel fundador Turi Mora i el director de BOMOSA Fundació , Albert Batalla.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT