PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La targeta solidària de MoraBanc recapta 74.531 euros

Les aportacions aniran destinades a 22 entitats socials

Per El Periòdic

Natàlia Fortes, en representació dels clients de MoraBanc, i Yvette Castella, directora de l’oficina central de MoraBanc a Andorra la Vella.
Natàlia Fortes, en representació dels clients de MoraBanc, i Yvette Castella, directora de l’oficina central de MoraBanc a Andorra la Vella. | MoraBanc Andorra

Les targetes solidàries de MoraBanc han recaptat durant el 2023 un total de 74.531 euros, entre les aportacions dels clients i les del mateix banc. A més, des del començament del projecte, MoraBanc ha recaptat un total d'1.378.114 euros per a les entitats col·laboradores, els quals es reparteixen segons la voluntat de la clientela entre les ONG participants. Actualment, participen en el programa 22 entitats: Infants del Món, La Gavernera, UNICEF, Càritas Andorrana, AINA, Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell, IBOÀfrica, Mans Unides, Fundació Clara Rabassa, Cooperand, Bomosa, Carisma, Hi Arribarem, Fundació Privada Tutelar, Associació Marc GG, l’Associació de Dones d’Andorra, Creu Roja Andorrana, AUTEA, el Patronat Dames de Meritxell, Andorra Telethon, FADEA i Cooperació pel desenvolupament local (CDL).

Tal com indica l'entitat bancària, els donatius de la targeta solidària provenen de la solidaritat dels clients que participen en el projecte mitjançant donatius i arrodoniments de les compres. Per cada compra efectuada amb la targeta s’aporten, a les entitats que determini el client, els cèntims que manquen fins a arrodonir l’import al dècim o a l’euro superior. MoraBanc participa amb el mateix import de les aportacions de la clientela i els arrodoniments de les compres i, a més d'aquesta iniciativa, també participa en la campanya de recollida de joguines en favor de Càritas i impulsa accions internes com campanyes de recollida d’aliments entre les persones treballadores del banc.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT