PUBLICITAT

La Seu programa nou actes de suport a la Marató de TV3

  • Casassas, regidora de Promoció Econòmica, agraeix la implicació de la ciutadania
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Una panoràmica de la Seu. Foto: TONY LARA

La Seu d'Urgell se suma des d'aquest cap de setmana a la Marató de TV3, dedicada a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides, amb diversos actes de suport promoguts per entitats locals i amb la col·laboració de l'Ajuntament urgellenc. La tinent d'alcalde i regidora de Promoció Econòmica i Gent Gran, Teresa Casassas, agraeix la implicació d'un gran nombre de persones de la Seu i anima tots els urgellencs i urgelleques a participar-hi.

El programa presenta novetats, com per exemple la implicació de l'AMPA de l'Escola La Valira. El col·lectiu de mares i pares ha previst una festa per aquest dissabte a la tarda, de les 4 a les 8, amb tallers de pintura i reciclatge, jocs infantils, un berenar per a tots els assistents i l'animació del grup de batucada Aibatutanga. Per finalitzar, es ballarà la flashmob oficial de la Marató 2010. La col.laboració econòmica serà de 3 euros per persona.

Les activitats continuaran dimecres vinent dia 15, amb venda d'ornaments de Nadal per part de l'AMPA de les llars d'infants municipals La Grandalla i Els Minairons; i dijous al vespre, al Centre Cívic El Passeig, amb una xerrada informativa sobre les lesions medul·lars i cerebrals adquirides, a càrrec del doctor Pepe Muñoz.

El dia de la Marató, diumenge 19 al matí, la nova àrea urbana de l'Horta del Valira acollirà una autèntica marató d'activitats amb la implicació de diverses entitats. Així, el Consell Esportiu de l'Alt Urgell organitza el Cros Comarcal, jocs malabars i tradicionals, una pedalada i una caminada popular. L'Associació Urgellenca de Dones oferirà una xocolatada, l'Associació Cavallista de l'Alt Urgell farà passejades a cavall, l'AMPA de La Salle vendrà ornaments de Nadal, Amics de la Sardana farà una ballada, es podrà passejar amb la moto de la Policia Municipal i visitar el camió dels Bombers, hi haurà tallers de Sasc-Pixies i la jornada serà amenitzada pels Diables de l'Alt Urgell i els Geganters i Grallers de la Seu.

L'altra nova proposta, el mateix dia 19 a les 6 de la tarda, és una desfilada de modes i un concert de rumba, organitzats conjuntament per la botiga Som Dues i la recentment creada Associació Gitana de l'Alt Urgell. L'acte serà a la Discoteca Guiu, amb una aportació de 7 euros a l'entrada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT