PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El nomenament de la seu dels Mundials del 2029, en directe des del Prat del Roure

Amb entrada lliure, serà el pròxim 4 de juny a les 21.00 hores

Per El Periòdic

El nomenament de la seu dels Mundials del 2029 es podrà viure en directe des del Prat del Roure.
El nomenament de la seu dels Mundials del 2029 es podrà viure en directe des del Prat del Roure. | Candidatura Andorra 2029

El pròxim dia 4 de juny la Federació Internacional d’Esquí (FIS) escollirà la seu organitzadora dels Mundials d’esquí alpí del 2029, en un acte que tindrà lloc a la ciutat islandesa de Reykjavík a les 19.00 hores (a les 21.00 hores hora d’Andorra). Cal recordar que el Principat és un dels tres candidats a rebre l’esdeveniment esportiu de més dimensió d’Andorra i dels Pirineus, juntament amb Narvik (Noruega) i Val Gardena (Itàlia), els altres aspirants. En aquest sentit, per viure en directe des del país el resultat de la votació a càrrec dels 21 membres del Consell de la FIS, l’Oficina Tècnica de la candidatura Andorra 2029 ha organitzat una seu a la sala d’actes del Prat del Roure, habilitant una gran pantalla i animacions per tal que tothom pugui gaudir d’aquest moment històric (entrada lliure).

Aquest mateix dia i al mateix lloc, la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) celebrarà a partir de les 19.00 hores la gala del lliurament de premis de la temporada 2023-24 de totes les categories i disciplines amb la presència de tots els esquí clubs del Principat, institucions i patrocinadors.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT