PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Canillo regula l’accés de vehicles motoritzats

L’objectiu del Comú és protegir el medi natural de la parròquia

Per El Periòdic

El pont tibetà de Canillo.
El pont tibetà de Canillo. | Comú de Canillo

El Comú de Canillo ha validat avui, durant la sessió de consell la modificació de l’Ordinació reguladora de l’accés motoritzat o rodat al medi natural de la parròquia de Canillo. Es tracta d’una modificació de l’Ordinació de l’any 2013 en la qual s’incorporen restriccions a les motocicletes i altres vehicles de motor.

El cònsol canillenc ha assegurat que “convenia revisar aquesta ordinació per protegir els nostres camins i compatibilitzar la gestió de les diferents activitats turístiques, ramaderes i veïnals. Volem restringir el turisme de motor a la parròquia perquè aquesta pràctica és nociva per a les nostres muntanyes”.

La modificació concreta és la prohibició dels vehicles de motor amb matrícula estrangera, excepte amb autorització prèvia del Comú en el cas d’esdeveniments organitzats. Els propietaris ramaders, els veïns amb propietats a les zones de muntanya, els Cossos Especials de seguretat, o del Comú de Canillo podran circular. Alhora es permetran les activitats amb bicicleta o bicicleta elèctrica. Pròximament la corporació farà una campanya informativa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT