PUBLICITAT

Accident amb dos ferits entre un turisme i una motocicleta a l’avinguda de Salou

Un dels ferits ha sigut traslladat a l’Hospital Sant Pau de Barcelona

Per El Periòdic

L'edifici de la Policia, a Escaldes-Engordany.
L'edifici de la Policia, a Escaldes-Engordany. | Policia d\'Andorra

L’avinguda de Salou, a l’alçada de l’Estadi Nacional d’Andorra la Vella, ha sigut testimoni avui a primera hora de la tarda de la col·lisió entre un turisme i una motocicleta, en la qual han acabat resultant ferits el conductor i el passatger del segon vehicle. La Policia ha rebut l’avís entorn les 13.00 hores, moment en el qual una unitat d’agents s'ha desplaçat al lloc dels fets per valorar la magnitud del sinistre.

També s'han vist obligats a desplaçar-se els Bombers i diverses ambulàncies del SUM. A més, el cos policial ha hagut de tallar el carril de baixada de l’avinguda a causa de l’accident, provocant una certa retenció a la CG1, la qual s'ha estés durant una hora i els ha obligat també a reconduir el tràfic cap a l’interior de la parròquia.

Ambdós ferits, de 51 i 22 anys respectivament, han sigut traslladats a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, tot i que finalment un d’ells ha acabat sent enviat a l’Hospital Sant Pau de Barcelona a causa de les fortes contusions succeïdes a l’accident, en patir un traumatisme cranoencefàlic. En el tancament de l’edició d’aquest mitjà, tots dos continuen ingressats en els seus respectius centres hospitalaris, a l’espera de veure com avancen els diferents danys ocasionats al sinistre entre els dos vehicles.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT