PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Centenars de persones participen a la Marxa Popular de l’Associació Marc GG

Més de 400 persones van caminar pels carrers en record dels seus éssers estimats

Per El Periòdic

Una imatge de la sortida de la 10a Marxa Popular de l’Associació Marc GG, celebrada ahir diumenge.
Una imatge de la sortida de la 10a Marxa Popular de l’Associació Marc GG, celebrada ahir diumenge. | A.M.

L’Associació Marc G.G. d’ajuda mútua per una pèrdua va celebrar un any més aquest diumenge, la seva Marxa Popular que va recórrer els carrers d’Escaldes-Engordany i Andorra la Vella en la que va ser una edició especial perquè és ja la desena. Més de 400 persones (de les prop de 500 inscrites) van caminar pels carrers de les parròquies d’Escaldes-Engordany i Andorra la Vella en record dels seus éssers estimats.

La sortida de la marxa, que va tenir lloc al Prat del Roure a les 10.30 hores, va estar donada pels consols d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili i Quim Dolsa. L’acte va comptar amb la presència d’altres autoritats del país, com els consellers generals Cerni Escalé, Pere Baró i Susanna Vela, i representants dels diferents comuns.

Amb un recorregut de 3,5 quilòmetres aptes per a tothom, la marxa té com a objectiu ser un punt de trobada i una jornada per recordar aquells que ja no hi són, tal com indicava el lema d’enguany ‘Correm per ells’. Els beneficis de la venda de dorsals i samarretes (que aquest any incloïen una ampolla reutilitzable per commemorar el 10è aniversari) serviran per continuar la tasca social de l’Associació Marc GG, centrada en acompanyar les persones en dol mitjançant grups de suport, conferències i tallers.

La presidenta de l’Associació Marc GG, Rosa Galobardes va destacar que «aquest dia és molt especial per a tothom que hi participa, ja que permet recordar el fill o la filla, la parella o els pares que ja no hi són, però que sempre es porten al cor, i compartir-ho amb altres persones i famílies que han passat per la mateixa situació, però de manera festiva i amable».

Després de la marxa, es va dur a terme una rifa amb magnífics regals donats per diversos patrocinadors, entre els quals destaquen forfets de Grandvalira i Naturland, estades a Hotel Nòrdic, entrades per l’spa d’Sport Hotels, Caldea i Inuu, menús degustació, lots de productes o vals de compra o descompte a diferents establiments col·laboradors. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT